Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
    Results 31 to 40 of 44

    Nintendo Wii And Sky Broadband

    This is a discussion on Nintendo Wii And Sky Broadband within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Just type it into the address bar like you would a normal address....

    1. #31
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      Just type it into the address bar like you would a normal address.


    2. Advertisement
    3. #32
      nintendo lad's Avatar
      nintendo lad is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      never mind i found it you know where it says ADD NEW STATION MANUALLY do i put nintendo wii well can you tell me what to do when am on it whitch i am plz reply
      nintendo lad also my sky version is and a reli need your help plz reply do u have mariokart
      Last edited by nintendo lad; 20-08-08 at 08:53 PM.

    4. #33
      nintendo lad's Avatar
      nintendo lad is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      Plzzzzzzzzzzzz
      Replyyyyyyyyyyyyy

    5. #34
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      All you need to do (took me 5 min on a netgear phase two). On the wii manually assign the IP address to 192.168.0.15 then set subnet mask to 255.255.255.0 and then the DNS server to 192.168.0.1 Browse for a new network which picks up the router, pop in the Network key. Off you go.

    6. #35
      nintendo lad's Avatar
      nintendo lad is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      how do i assign irt it only has yes no or advanced settings witch is blacked out and what do di do on that netgear phase two it just shows comments thanks plz reply
      Last edited by nintendo lad; 22-08-08 at 11:41 PM.

    7. #36
      laney's Avatar
      laney is offline Sky User Member
      Exchange: swindon
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Location
      swindon
      Posts
      18
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      Quote Originally Posted by nintendo lad View Post
      Plzzzzzzzzzzzz
      Replyyyyyyyyyyyyy

      plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz stop spamming, wait for people to get back to you.

      is the wii near the router?

      wii menu > wii options > wii options 2 > internet > connection settings > select an unused connection slot > wireless connection > search for access point > find your point sky***** > enter your code in CAPS > test

      if this dosent work i have a backup v1 router and i cant connect to it wirelessly not sure if this is a bug with all of them
      Last edited by laney; 23-08-08 at 03:25 PM.
      not bad for max, my phone line can only take 8mb.

    8. #37
      nintendo lad's Avatar
      nintendo lad is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      yess but my connection fails all the time i dont evan know u

    9. #38
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      Quote Originally Posted by nintendo lad View Post
      never mind i found it you know where it says ADD NEW STATION MANUALLY do i put nintendo wii well can you tell me what to do when am on it whitch i am plz reply
      nintendo lad also my sky version is and a reli need your help plz reply do u have mariokart
      Is Access Control turned on or off?

      If it's turned on, then you need to either turn it off, or leave it on & add the Wii to it.

      If you find the Wii's MAC address, you can add that manually. Or, if you try to connect the Wii, it's MAC address will show up as an "Available Wireless Station" & you select it & add it that way.

      If it's on, try turning it off initially, to make it simpler. Once you get it connected, you can re-enable it & add the Wii.


      Quote Originally Posted by googleme View Post
      All you need to do (took me 5 min on a netgear phase two). On the wii manually assign the IP address to 192.168.0.15 then set subnet mask to 255.255.255.0 and then the DNS server to 192.168.0.1 Browse for a new network which picks up the router, pop in the Network key. Off you go.
      Shouldn't even need to do that. The Wii will work fine with an automatically assigned IP.

      Quote Originally Posted by laney View Post
      if this dosent work i have a backup v1 router and i cant connect to it wirelessly not sure if this is a bug with all of them

      My v1 Sky router works perfectly with my Wii.


      Quote Originally Posted by nintendo lad View Post
      yess but my connection fails all the time i dont evan know u

      I've asked before, but...

      What are the Wii's network settings? Is it set to auto, or does it have a manually specified IP address & DNS etc.?

      Are you sure you are entering the correct SSID & the correct WPA key? Are you using the correct case, and are you sure you're not mistaking e.g. O for 0 etc.?


      The Wii works perfectly fine with the Sky router(s). It must be something in the settings...


      You could temporarily turn off the security on the router, & then try to get it to connect, just as a test. Then, once you know it does work, & the settings are fine, turn the security back on ASAP & ensure the correct WPA key is entered.

    10. #39
      googleme's Avatar
      googleme is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2008
      Posts
      896
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      [QUOTE=Tezcatlipoca;163206]
      Shouldn't even need to do that. The Wii will work fine with an automatically assigned IP.

      /QUOTE]

      I tend to do that as I have many devices connected on an internal network. Yeah It should work fine though.

    11. #40
      nintendo lad's Avatar
      nintendo lad is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Nintendo Wii And Sky Broadband

      i took your advice tezcapiloca i removed the security after it connected and pssed the update i turned it bk on and it failed the wiiconnect 24 had gone why?

     

     
    Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION