Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 5 123 ... LastLast
    Results 1 to 10 of 44
    Like Tree3Likes

    strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

    This is a discussion on strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; i keep getting a strict NAT type on call of duty black ops 2 on my ps3. i have used ...

    1. #1
      Buffblueyes's Avatar
      Buffblueyes is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      i keep getting a strict NAT type on call of duty black ops 2 on my ps3.
      i have used both ethernet and wireless connections but still get the same outcome. i followed the guide on skyuser site on forwarding the ports but still no luck.
      i have tried everything i know, can anyone help?


    2. Advertisement
    3. #2
      Fryingpan77's Avatar
      Fryingpan77 is offline Sky User Member
      Exchange: Shipley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Location
      Bradford
      Posts
      668
      Thanks
      95
      Thanked 33 Times in 32 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      When ever I had strict nat on call of duty games, I always put my ps3 in the routers dmz.
      I can't redirect you to the link I used because I'm using my phone.
      A quick Google search for ps3 dmz should get you the instructions.
      I used the afterdawn set of instructions, and it always worked a well.

      Sent from my ST18i
      With sky since 1997.

    4. #3
      Shonk's Avatar
      Shonk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus RT-AC88U
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      1,460
      Thanks
      7
      Thanked 118 Times in 113 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      My router used to have problems with PS3's using upnp but they have since updated the firmware to fix the problem

      I used to Forward Port 3074 UDP to the PS3's ip

      All cod's check if port 3074 is open

      do it from my network places like so
      making sure 3074 isnt already there

      Network
      Sky Router (or whatever its called)
      Right Click Properties
      Settings
      Add

      NewsreadeR likes this.

    5. #4
      Buffblueyes's Avatar
      Buffblueyes is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      fryingpan77:
      i have put it in DMZ but it makes no difference, nowand again it will go to moderate but then goes back to strict

      Shonk:
      i cant get to my router like that, on my laptop i can only get to the wireless connection i cant get to the services like you can on your computer to your router

    6. #5
      Shonk's Avatar
      Shonk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus RT-AC88U
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      1,460
      Thanks
      7
      Thanked 118 Times in 113 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      why cant you?
      what os are you running

    7. #6
      Buffblueyes's Avatar
      Buffblueyes is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      im running on windows 7 mate, how do i i get to the options then?

    8. #7
      Buffblueyes's Avatar
      Buffblueyes is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      i found it, my bad lol
      right ive added the 3074 in the internal n external box and clicked the UDP box and entered my ps3 ip address in the box you said to but my nat type still sais strict

    9. #8
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      You only need the port forwarding on incoming

      All outgoing is free to do as it pleases


      Sent from my iPhone using Tapatalk




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    10. #9
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      Ps set it for tcp and udp at the same time


      Sent from my iPhone using Tapatalk




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    11. #10
      Shonk's Avatar
      Shonk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus RT-AC88U
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2010
      Posts
      1,460
      Thanks
      7
      Thanked 118 Times in 113 Posts

      Re: strict NAT type on black ops 2! router sagemcom F@st2504n

      cod only needs udp

      If i where you i would reset the router to default
      to reset any messing you have done

      then do as i said
      it works 100%
      NewsreadeR likes this.

     

     
    Page 1 of 5 123 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION