Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 9 123 ... LastLast
    Results 1 to 10 of 83

    PS3 DNS error-- How to solve it!

    This is a discussion on PS3 DNS error-- How to solve it! within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Here is the numbers which you need to enter to solve the ps3 dns error: The servers to use are ...

    1. #1
      __V__'s Avatar
      __V__ is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      May 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Talking PS3 DNS error-- How to solve it!

      Here is the numbers which you need to enter to solve the ps3 dns error:

      The servers to use are 208.67.222.222 and 208.67.220.220. It would also probably be better if you also give it a static address, something like 192.168.0.254 this will keep it well clear of other addresses and avoid conflicts.

      Quote Originally Posted by Isitme View Post
      but putting OpenDNS servers into it instead of the default Sky ones may help. I would think you would have to use 'expert mode' or such like, instead of the 'easy' mode. The servers to use are 208.67.222.222 and 208.67.220.220. It would also probably be better if you also give it a static address, something like 192.168.0.254 this will keep it well clear of other addresses and avoid conflicts.

      To be honest, if you feel up to it, it may pay you to install James custom firmware. This would allow you to put the open servers direct into the router, so that all PCs connected to it would use the open servers. If you are the least bit apprehensive about this don't try it. You will find it here-
      Community Updates for the DG834GT

      I was having dns error problems on it, but by entering those numbers found by Isitme it worked!!

      I hope this helps many of you with this problem as it is very fustrating!


      THANKYOU ISITME!
      Last edited by __V__; 15-05-09 at 10:36 PM. Reason: isitme


    2. Advertisement
    3. #2
      Casperuk's Avatar
      Casperuk is offline Sky User Member
      Exchange: Stepney Green (CLSTE)
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      May 2008
      Location
      London
      Posts
      103
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      bloody hell, i have been scratching my head for 2 days, called sony and they said they have been getting calls from us Sky BB users for 2 WEEKS!

      thanks to this i am now back online, but what does it affect. does this also mean torrent is being packet shaped?

    4. #3
      __V__'s Avatar
      __V__ is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      May 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      These dns servers dont really affect anything, its just another DNS server but ones from sky which many people dont no about.
      Im glad I have helped you with this.

      I seemed to happen to me from like a week back, maby sky changed something which has effected it :S

    5. #4
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,211
      Thanks
      108
      Thanked 373 Times in 304 Posts
      Blog Entries
      48

      re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      Stickied thread, thanks for the heads up and the solution.




      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

      Follow us on Twitter @skyuser

    6. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: PS3 Dns error-- How to solve it!

      From what I have read it is Sony who messed things up with an update, all ISPs were effected not just Sky. OpenDNS servers are well known here and anyone using them should go to the official site to find out more. They are better put into the router, but not all Sky routers allow this. OpenDNS | Providing A Safer And Faster Internet

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    7. #6
      __V__'s Avatar
      __V__ is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      May 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      nope problem, I just thought it was skys isp...
      Glad to help out!

    8. #7
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      Glad to help out!
      I think you were helped out HERE initially

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #8
      __V__'s Avatar
      __V__ is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      May 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      have a look at the first post ajusted it for you!!

    10. #9
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      No problem, you have brought it to the notice of PS3 users, that is what is important. Unfortunately a lot of people post looking for an answer without even bothering to search or even look at the stickies. I could almost bet there will be another post about this in the next couple of days.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    11. #10
      __V__'s Avatar
      __V__ is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      May 2008
      Posts
      28
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: PS3 DNS error-- How to solve it!

      haha oh yeah definatly, although I havnt got many posts, im on this site everday just silently lurking around, and the amount of times I see the same thing posted over and over again makes me laugh so much!

      I say by tommorrow night there will be another one, unless sony makes a fix for it!

     

     
    Page 1 of 9 123 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION