Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 9 of 9

    Someone please help me with xbox 360

    This is a discussion on Someone please help me with xbox 360 within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Can someone please help me, i cant get online with xbox 360 at all i have the V2 Netgear black ...

    1. #1
      ineedhelp's Avatar
      ineedhelp is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Someone please help me with xbox 360

      Can someone please help me, i cant get online with xbox 360 at all i have the V2 Netgear black sky router and im connecting using ethernet, and all i keep getting is IP ADRESS FAILED everytime. My PS3 and laptops all work fine wireless and my main pc by ethernet but no xbox please help someone its driving me nutts.


    2. Advertisement
    3. #2
      fugly's Avatar
      fugly is offline Sky User Member
      Exchange: Hereford
      Broadband ISP: BT Option 3
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Nov 2008
      Posts
      89
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      I don't know much about this but a quick google picked up this info XBox Live The Guide

    4. #3
      ineedhelp's Avatar
      ineedhelp is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      Thanks mate but that seems like a hell of a lot of hassle to have to go through, and i dont think i would understand all that anyways i cant believe why it dont just work its only ethernet all my other stuff works like pc and computers.

    5. #4
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      IP address fail sounds like it's not getting the correct IP address from the router.

      Make sure that the Xbox 360 has IP address to dynamic.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    6. #5
      ineedhelp's Avatar
      ineedhelp is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      How is this done if its set to auto.

    7. #6
      Woodster's Avatar
      Woodster is offline Sky User Member
      Exchange: 01442
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Herts
      Posts
      585
      Thanks
      0
      Thanked 21 Times in 21 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      I had the same probs earlier this evening!!
      I gave up trying to connect to the router and instead i used a pc with an existing wireless connection to the router and plugged into the ethernet port on that. Set it up to let any connected device access the internet and job done.

    8. #7
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      Quote Originally Posted by ineedhelp View Post
      How is this done if its set to auto.
      ok that is dynamic IP then.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    9. #8
      Matty12's Avatar
      Matty12 is offline Sky User Member
      Exchange: 01908
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      I have this same problem can anyone else help to resolve this issue.

      I now have the NETGEAR. v2

    10. #9
      seaninfrared's Avatar
      seaninfrared is offline Sky User Member
      Exchange: Gorseinon, South Wales
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Swansea
      Posts
      127
      Thanks
      3
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Someone please help me with xbox 360

      Try setting the Xbox 360 with a static IP.

      E.g. 192.168.0.77

      Then check on your router, by login on, to see if the Xbox is a connected device.

      Ok pings. (24/05/08)

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION