Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Xbox MTU Settings

    This is a discussion on Xbox MTU Settings within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Does anyone know the MTU Settings for Sky Broadband to make Xbox live work Update 30/09/08 Xbox Live issues with ...

    1. #1
      batcrane's Avatar
      batcrane is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2008
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Xbox MTU Settings

      Does anyone know the MTU Settings for Sky Broadband to make Xbox live work

      Update 30/09/08 Xbox Live issues with MTU - please see this thread.

      problems connecting xbox, MTU??
      Last edited by NewsreadeR; 30-09-08 at 03:23 AM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Xbox MTU Settings

      It should work without changing the MTU.


      XBL needs a minimum MTU of 1364.

      The default MTU on my Sky v1 Netgear router is 1500. XBL works perfectly fine.

    4. #3
      batcrane's Avatar
      batcrane is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2008
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox MTU Settings

      thanks very much

    5. #4
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Xbox MTU Settings

      Are you having problems with XBL then?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION