Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Opening Nat for 3 xbox's

    This is a discussion on Opening Nat for 3 xbox's within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Hi there, I have read through some posts and seen that the netgear v2 will only support 1 xbox as ...

    1. #1
      raz1888's Avatar
      raz1888 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Opening Nat for 3 xbox's

      Hi there,

      I have read through some posts and seen that the netgear v2 will only support 1 xbox as the other 2 are reporting back strict. Im not even going to phone sky for help as ill get the usual we dont support the 360 etc etc. I have tried port-forwarding changing to wep still not breakthrough. Therefore can any you guys suggest anything else to try and if need be a new router i should buy and the risk involved in this.

      Thanks Ryan


    2. Advertisement
    3. #2
      raz1888's Avatar
      raz1888 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      anyone have any suggestions ?? plllzzzz im on holiday from work this week wanna get it sorted asap so i can get some playing time

    4. #3
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      Why not ask Netgear? Sky will not support it or even advise on it as you know since its not their equipment you are trying to connect to the router but Netgear UK tech support may know what is happening.

    5. #4
      StarmanUK's Avatar
      StarmanUK is offline Sky User Member
      Exchange: EASTF
      Broadband ISP: O2 Home Broadband Standard
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Mar 2008
      Location
      Essex, UK
      Posts
      59
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      Could try enabling UPnP. But otherwise no not really.
      There is no Tier 3, only Zhul or rather the Customer Solutions Team...

    6. #5
      Topkidben's Avatar
      Topkidben is offline Sky User Member
      Exchange: Thurnby - EMTHRNB
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      136
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      I think UPnP only allows one Xbox 360 at a time have a open NAT for example if you had all three Xbox's on at the same time one of them would have a Open NAT and the other 2 would have Strict NAT's.

    7. #6
      raz1888's Avatar
      raz1888 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2008
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      Cheers for help guys after speaking to a friend i know he had similar problem and bought a d -link router so im going to do the same. Think sky should get a grip on this they are really good isp i moved from oragne who sucked. The majority of sky's users will be family homes who a lot of the time have more than 1 xbox, ps3 etc and only supporting 1 is outrageous but hey thats life eh nothings perfect

    8. #7
      Hairy's Avatar
      Hairy is offline Sky User Member
      Exchange: Newcastle West
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jan 2007
      Location
      Newcastle upon Tyne
      Posts
      31
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Opening Nat for 3 xbox's

      Raz, did the new router solve your problems?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION