Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 11

    Xbox live and how to see db?

    This is a discussion on Xbox live and how to see db? within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; Iv seen some threads on db the more the better? and the main issue i have is that when im ...

    1. #1
      Aceadam's Avatar
      Aceadam is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Xbox live and how to see db?

      Iv seen some threads on db the more the better? and the main issue i have is that when im playing CoD4 on xbl i keep getting yellow connection all the time no matter how many games i join! i was at a friends house a couple of days ago and most game well over 90% wasalways green! Hes on BT Broadband so Hmm i connected the same way as i did at my friends house and hes on 4MB and im on 8MB (Nat is also open)

      Well any help would be great! thanks!

      P.S Updated firmwire on router today.

      OK heres my DB status and the strenght is 80-90%

      Last edited by Aceadam; 14-04-08 at 11:47 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      x LAGER LOUT x's Avatar
      x LAGER LOUT x is offline Sky User Member
      Exchange: Aldershot:THAD
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Aldershot
      Posts
      301
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      Can you give a bit more info on exactly how you are connected to xbox live?

    4. #3
      nobby's Avatar
      nobby is offline Sky User Member
      Exchange: Batley
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      95
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      is that with a 360?

    5. #4
      Aceadam's Avatar
      Aceadam is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      Ok i connected with a E Cable directly to the router and my PC is oin wireless i dont even know why i showed the wireless for the PC tbh lol srry but ya i connect the 360 to the router and thats it.. I double checked if modem had NAT open and it says open.. I went on it about 1 hour ago at 12:20AM and still 2/5 bars, 1 away from RED...

    6. #5
      x LAGER LOUT x's Avatar
      x LAGER LOUT x is offline Sky User Member
      Exchange: Aldershot:THAD
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Aldershot
      Posts
      301
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      It's just your ping by the sound of things. If you use your pc at the same time as your xbox, try turning off your pc and see if that improves things. If it doesn't search this forum for "Max Delays" and follow the suggestions to improve ping times.

    7. #6
      Aceadam's Avatar
      Aceadam is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      Kk thanks alot larger Also i dident have my PC on this morn so ill look into the Max Delays
      or do you think the new firmwire thats comming out from sky will help?

      lol on ur sig it says my ISP IS EASYNET?? im with sky .... lol

      blah *******s they wont lower it only if it was a technical difficulty.!!

      so what do i do? say screw Sky broadband and get on BT Broadband?
      Last edited by Aceadam; 15-04-08 at 03:26 PM.

    8. #7
      nobby's Avatar
      nobby is offline Sky User Member
      Exchange: Batley
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      95
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      Quote Originally Posted by Aceadam View Post
      Kk thanks alot larger Also i dident have my PC on this morn so ill look into the Max Delays
      or do you think the new firmwire thats comming out from sky will help?

      lol on ur sig it says my ISP IS EASYNET?? im with sky .... lol

      blah *******s they wont lower it only if it was a technical difficulty.!!

      so what do i do? say screw Sky broadband and get on BT Broadband?
      sky is easynet

    9. #8
      Aceadam's Avatar
      Aceadam is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      ah k right i ahev sent a form e-mail thingy and hopeing they can change it. So Shall i keep trying to ring or not?

    10. #9
      nobby's Avatar
      nobby is offline Sky User Member
      Exchange: Batley
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      95
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      i dont always get full green bars on xboxlive it depends on your ping to the host I believe, cant say Ive ever noticed red though... whats your gametag, we could try a comparison in a lobby?

    11. #10
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Xbox live and how to see db?

      There is no point ringing as Tier 1 has in now way shape or form been briefed by Sky in how they want ping/ max delay requests dealt with. The present line is that we do not support it at all. If you want requests to go through and be dealt with you should e-form them.

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION