Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 13

    Cant open 27015 port for Game server? help

    This is a discussion on Cant open 27015 port for Game server? help within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; i made everything what says on portforward.com only port 21 works ;/ some1 please help me!!!! there are screenshots:...

    1. #1
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Angry Cant open 27015 port for Game server? help

      i made everything what says on portforward.com

      only port 21 works ;/ some1 please help me!!!!
      there are screenshots:



      I speak Russian / English / Lithuanian



    2. Advertisement
    3. #2
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      any one know ?
      I speak Russian / English / Lithuanian


    4. #3
      the_sky_goat's Avatar
      the_sky_goat is offline Sky User Member
      Exchange: 01243
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      West Sussex
      Posts
      636
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      Do you have the game server running when you do the test? Tests often fail if there is no receiving application at the end of the open port.

      Try using https://www.grc.com/x/portprobe=27015 and test when the server is running.
      .

      .
      Sky Email Help
      Skoogle Webmail Portal
      Skoogle Account Unlock Page
      Skoogle Tips & Solutions from Skyuser



      Don't tie yourself to your ISP's email system

      www.gmail.com - free email service.
      www.google.com/a - Choose Google Apps for your domain -
      Email, Calendar, Docs, Website.

      You could also try one of these 12 free email services:


    5. #4
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      turned my server on and tested and stil says 27015 is off
      I speak Russian / English / Lithuanian


    6. #5
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      cmon people please help ;[
      I speak Russian / English / Lithuanian


    7. #6
      Nervous's Avatar
      Nervous is offline Sky User Member
      Exchange: Lancaster
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2007
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      Have you tried with Windows Firewall turned off?

    8. #7
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      yes , when i turn my firewall off even my port 21 doesnt work... when its on it works
      I speak Russian / English / Lithuanian


    9. #8
      alex-k's Avatar
      alex-k is offline Sky User Member
      Exchange: Peterborough Central
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Peterborough , England , UK
      Posts
      182
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      finally!!!! big thanx to FibreOptic spent 5 or 6 hours fixing stuff on my pc and done!!! thanx alot
      I speak Russian / English / Lithuanian


    10. #9
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      And now my head hurts :Arggh!

      If im ever down Peterborough, Remember, You owe me!

    11. #10
      s0mali's Avatar
      s0mali is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Red face Re: Cant open 27015 port for Game server? help

      Quote Originally Posted by FibreOptic View Post
      And now my head hurts :Arggh!

      If im ever down Peterborough, Remember, You owe me!



      ---------------------------------

      Heey I got the same problem with port forwarding 27015 and i read i treads that you gave help to a user called alex-k but you posted on private so can you please help me with the same problem pleaaaaase

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION