Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    xbox 360 nat errors

    This is a discussion on xbox 360 nat errors within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; No problem, glad I could help....

    1. #11
      x LAGER LOUT x's Avatar
      x LAGER LOUT x is offline Sky User Member
      Exchange: Aldershot:THAD
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Aldershot
      Posts
      301
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: xbox 360 nat errors

      No problem, glad I could help.


    2. Advertisement
    3. #12
      matt07's Avatar
      matt07 is offline Sky User Member
      Exchange: plympton sunny devon
      Broadband ISP: 6 mixes +sports
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      17
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: xbox 360 nat errors

      Quote Originally Posted by x LAGER LOUT x View Post
      If you are using the Sky router all you need to do is this,
      Type 192.168.0.1 into the address bar of your browser.
      Enter admin as username.
      Enter sky as password.
      Click UPnP on the lower left side of the screen.
      Make sure there is a tick in the box that says 'Turn on UPnP'
      Now switch on your Xbox and go to the system blade of the dashboard.
      Select Network Settings.
      Select Restore to Factory Defaults.
      Switch off Xbox.
      Reboot router.
      Switch Xbox back on and Test Connection, NAT should now be OPEN. Post back and let me know how you get on.
      Great one Lager Lout.So simple and it works,thanks again.

    4. #13
      i need help with my nat's Avatar
      i need help with my nat is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: i dont know
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: xbox 360 nat errors

      please help i cant find the unpn part for the help for people with moderate nat wishing to make them open please help me

    5. #14
      steve16751's Avatar
      steve16751 is offline Sky User Member
      Exchange: newas
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      washington
      Posts
      2,867
      Thanks
      1
      Thanked 25 Times in 25 Posts

      Re: xbox 360 nat errors

      Top of page search put in unpn moderate nat then press search should find your answer there

      Quote Originally Posted by i need help with my nat View Post
      please help i cant find the unpn part for the help for people with moderate nat wishing to make them open please help me

    6. #15
      CHR15T1E's Avatar
      CHR15T1E is offline Sky User Member
      Exchange: Elmswell
      Broadband ISP: ADSL24
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2009
      Location
      Suffolk, UK
      Posts
      35
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: xbox 360 nat errors


    7. #16
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,131
      Thanks
      64
      Thanked 1,641 Times in 1,602 Posts

      Re: xbox 360 nat errors

      i cant find the unpn part for the help for people with moderate nat wishing to make them open please help me
      Are you with Sky broadband, you don't seem too sure If you are, just follow the instruction given by x LAGER LOUT x in this post.

      If you are not with Sky, where it can be enablled will depend on which router you have.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      http://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION