Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

    This is a discussion on Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT? within the Gaming on Sky forums, part of the Sky Broadband help category; I have 2 xbox 360's but to be honest haven't plugged both in directly to router, but i am using ...

    1. #11
      preetkk's Avatar
      preetkk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      May 2007
      Posts
      83
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

      I have 2 xbox 360's but to be honest haven't plugged both in directly to router, but i am using a Netgear DG834N and i have one xbox plugged in directly to router and the ports forwarded and thats OPEN then my other xbox is plugged in through my pc (control what goes on in a game when i'm host) and my pc has DMZ set to it on my router which opens all ports for my 2nd xbox to be also OPEN.

      But i will later try with both xbox directly connected to my router, and ports forwarded for both


    2. Advertisement
    3. #12
      timjwall's Avatar
      timjwall is offline Sky User Member
      Exchange: Leighton Buzzard
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

      Give one 360 a static IP address and on the routher set the same address as your DMZ. Make sure UPnP is on and leave the other 360 as automatic, this seems to work.
      I have just checked both 360s and they are reporting open NAT now.

    4. #13
      nobby's Avatar
      nobby is offline Sky User Member
      Exchange: Batley
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      95
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Angry Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

      Quote Originally Posted by timjwall View Post
      Give one 360 a static IP address and on the routher set the same address as your DMZ. Make sure UPnP is on and leave the other 360 as automatic, this seems to work.
      I have just checked both 360s and they are reporting open NAT now.
      ive been struggling with this for the past few days, is your other 360 connected to xboxlive when you check the others network settings and visa versa when it shows open? i found doing as you said makes it worse, ive tried various firmware and found the latest netgear firmware gives a lower attenuation figure and if open dns servers are entered in to the router when it has netgear firmware then its flashed back to skys firmware the new dns settings remain.... all very intresting but both xboxs are still not open . i think as found on another site the answer is a new router but i would like one of the new higher speed wireless models from netgear which dont seem to be confirmed as capable of running 2 360s.

    5. #14
      x LAGER LOUT x's Avatar
      x LAGER LOUT x is offline Sky User Member
      Exchange: Aldershot:THAD
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Aldershot
      Posts
      301
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

      See here for info on which routers are compatible for two boxes.

    6. #15
      mattylad's Avatar
      mattylad is offline Sky User Member
      Exchange: LCROSS
      Broadband ISP: Max
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      Lancashire
      Posts
      320
      Thanks
      22
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?

      So are you saying that we can or cannot do this with the sky supplied router?

      I'm wondering if my sons new 360 has been having any effect on my connection, its hard to tell with the current live problems.

      his 360 is connecting via a wireless access point so its not direct.

    7. #16
      nobby's Avatar
      nobby is offline Sky User Member
      Exchange: Batley
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      95
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can I get 2 360s with open NAT at the same time with DG834GT?


     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2017. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION